Publicat 27/12/2019 14:05:45 +01:00CET

Vall Companys formalitza 229 convenis amb centres educatius de FP i universitats

Vall Companys
VALL COMPANYS - Archivo

LLEIDA, 27 des. (EUROPA PRESS) -

El grup agroalimentari Vall Companys tancarà aquest 2019 amb un total de 229 convenis de formació amb centres educatius, de Formació Professional (FP) i universitats de tot Espanya, ha informat aquest divendres en un comunicat el grup fundat a Lleida el 1956.

Les empreses de la companyia, en coordinació amb el departament de Recursos Humans i Talent, s'han marcat l'objectiu de reforçar les polítiques de formació i establir aliances amb diversos centres.

En concret, se centren en àmbits com estudis de qualitat, comerç internacional, veterinària, producció porcina, producció avícola, logística, administració, informàtica i transport.

Vall Companys ha sostingut que el seu objectiu és comptar amb "un sistema de col·laboracions i aliances que els permeti dotar-se del millor talent a les comunitats autònomes on té presència".

La companyia, que dona feina a més de 3.300 professionals, assegura que prioritza les hores de formació dels seus treballadors per millorar l'especialització en cadascun dels seus àmbits professionals.

Vall Companys va oferir un total de 24.327 hores de formació contínua als professionals del grup el 2018, gairebé el doble de les 14.584 hores que oferien el 2010 i un increment de 3.600 hores respecte al 2017.

El grup remarca que valora notablement que els seus professionals es formin i s'especialitzin en aquells àmbits empresarials en què poden aportar més valor afegit i que per això finança les assignatures de les titulacions superiors que cursen els professionals del grup, un cop han estat aprovades.