Publicat 27/7/2020 11:50:58 +02:00CET

Vall Banc incorpora a Sergi Martín com a director de Negoci

Vall Banc incorpora a Sergi Martín com a director de Negoci
VALL BANC

ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 27 jul. (EUROPA PRESS) -

Vall Banc ha incorporat a Sergi Martín com a nou director de Negoci per liderar el procés de creixement del banc i seguir desenvolupant el seu pla estratègic, que té com a objectiu convertir-se en un referent de qualitat en serveis de 'wealth management'.

Amb aquest nomenament, que està subjecte a què l'Autoritat Financera Andorrana atorgui la corresponent autorització prèvia, l'entitat substitueix Gerard Albà, que ha ocupat el càrrec els últims quatre anys i deixa el banc per dirigir un projecte personal, ha informat Vall Banc en un comunicat.

Martín, que és graduat en Business Administration i és MBA per Esade, té una àmplia experiència en el sector financer, i també ha ocupat posicions directives en Crèdit Andorrà: "Assumir aquest càrrec suposa un repte que afronto amb il·lusió".

El conseller delegat de Vall Banc, José Luis Dorado, ha agraït el treball d'Albà, ja que "la seva contribució professional i dedicació personal han estat un valor important per aconseguir els nivells de creixement del banc".

També ha destacat que Martín seguirà impulsant el pla de desenvolupament estratègic de l'entitat en els propers anys des de l'àrea de Negoci.

Contador