Publicat 27/1/2014 17:33:08 +01:00CET

Hisenda rebutja que existeixin "tractes de favor" a la Infanta

El secretario de Estado de Hacienda, Miguel Ferre, en una conferencia
EUROPA PRESS

SEVILLA, 27 gen. (EUROPA PRESS) -

El secretari d'Estat d'Hisenda, Miguel Ferre, ha rebutjat que existeixin "tractes de favor" cap a la Infanta Cristina, esmentada com imputada en el cas Nóos, que afecta El seu marit, Iñaki Urdangarin, i ha assegurat clar que l'Agència Tributària "tracta amb les mateixes normes a tots els contribuents".

En una resposta a una pregunta formulada durant el col·loqui després de la seva conferència en el Fòrum Joly de Sevilla, Ferre ha defensat que "l'únic paper actiu de l'Agència Tributària és la lluita contra el frau fiscal".

Així, ha precisat que el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques a través del seu braç, l'Agència Tributària, tracta tots els contribuents amb les mateixes normes, de manera que ha asseverat que "no hi ha tractes de favor, ni papers actius ni a favor ni en contra".

"Els funcionaris, quan actuen com a auxili judicial, donen el seu criteri tècnic a aplicar en una situació concreta", ha afegit Ferre.

Ho ha dit després que la declaració dels perits i inspectors de l'Agència Tributària hagi desvinculat la Infanta d'un presumpte delicte fiscal, pel que està imputada.

el més llegit

 1. 1

  Lleida registra 19 ingressos de positius per covid-19

 2. 2

  Matadepera (Barcelona) suspèn els actes públics després de detectar dos positius més

 3. 3

  Quatre detinguts per voler matar dos veïns de Tarragona mitjançant un sicari

 4. 4

  La Plataforma per la Llengua demana a TV3 que "s'aturi la castellanització" de la cadena

 5. 5

  Detectat un brot amb cinc positius a Matadepera