Publicat 7/9/2019 11:15:31 +02:00CET

La UPTA diu que seria un "autèntic desastre" si PSOE i Podem no arriben a un acord i es convoquen noves eleccions

El presidente del Gobierno en funciones, Pedro Sánchez, durante su intervención en la presentación de la propuesta abierta de 'Programa común progresista'.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 7 set. (EUROPA PRESS) -

La Unió de Professionals i Treballadors Autònoms (UPTA) considera que seria un "autèntic" desastre si el PSOE i Unides Podem no tanquen un acord per a la governabilitat d'Espanya abans que s'acabi el termini perquè es convoquin noves eleccions.

La UPTA defensa en un comunicat que Espanya no pot continuar per la "espiral de la confrontació" en un context de "greus problemes econòmics d'ordre mundial".

"Els interessos partidistes no poden anteposar-se a l'interès general, els autònoms i les empreses d'aquest país necessiten seguretat i confiança, cosa que en aquests moments ja comença a ser qualificat com un dels grans problemes que incideixen en el consum intern", subratlla.

En aquest sentit, reclama "canvis estructurals" en tots els sectors en els quals els autònoms té presència. "La senda a la qual ens estan empenyent només porta incertesa, confusió i temor als nostres autònoms. Cal fer una crida al seny i a la maduresa política de les agrupacions que haurien de demostrar la seva gran capacitat de diàleg i enteniment", va destacar el president de l'organització, Eduardo Abad.