Uns 300 manifestants es concentren a Girona contra la manifestació de Vox 'Espanya existeix'

Publicat 12/1/2020 13:09:30CET
Participants en la concentració contra la convocatòria de Vox sota el lema 'Cap espai per al feixisme', Girona, 12 de gener del 2020.
Glòria Sánchez / Europa Press

GIRONA, 12 gen. (EUROPA PRESS) -

Uns 300 manifestants s'han concentrat aquest diumenge a les 11 hores a la plaça del Vi de Girona, on hi ha l'Ajuntament, per rebutjar la manifestació convocada per Vox sota el lema 'Espanya existeix', convocada a les 12 hores.

Un furgó policial s'ha desplaçat a la plaça i els Mossos d'Esquadra han fet un cordó policial per separar totes dues concentracions, que a tot moment han mantingut una distància d'uns 100 metres.

Els manifestants de Vox --un centenar de persones-- portaven banderes d'Espanya, i no han pogut llegir el manifest davant de l'Ajuntament, per la qual cosa se n'han anat de la plaça.

Per la seva banda, els assistents contraris a Vox, alguns d'ells encaputxats, han portat una pancarta en la qual es llegia 'Cap espai per al feixisme', han encès bengales i han cantat 'Els segadors'.

També han portat banderes estelades i han cridat proclames com 'Girona serà la tomba del feixisme', 'Fora les forces d'ocupació' i 'Ni un pas enrere'.

Contador