Publicat 04/11/2019 19:01CET

La Universitat Europea adopta IBM Cloud per potenciar el seu campus virtual i presentar nous serveis digitals

Logo d'IBM
IBM - Archivo

MADRID, 4 nov. (Portaltic/EP) -

La Universitat Europea adoptar infraestructura IBM Cloud for VMware Solutions per potenciar el seu campus virtual i crear nous serveis en línia que reforcin la seva oferta educativa mitjanant la utilització de la tecnologia més avanada.

Fins ara la gran part de les crregues de treball informtiques d'aquesta institució s'optimitzaven amb el programari de virtualització VMware des dels seus centres de dades tradicionals. Amb l'acord aconseguit amb IBM, el 90 per cent de les crregues de treball de la Universitat es traslladaran i consolidaran en un únic entorn privat en IBM Cloud.

Així, la Universitat comptar amb una infraestructura tecnolgica capacitada , per exemple, per suportar millor els becs de demanda en l'poca de matriculacions, accelerar la presentació de noves campanyes de mrqueting per promocionar els seus cursos o oferir innovadors serveis digitals als seus estudiants.

A més, mitjanant el web es podran fer diferents trmits administratius, com a matriculacions, pagaments, consulta d'horaris i materials, comunicacions, entre d'altres, com recullen en un comunicat.

L'arquitectura tecnolgica de núvol híbrid d'IBM, que inclou, a més, un servei de recuperació de dades davant contingncies, proporcionar més flexibilitat, eficincia en costos i seguretat a la infraestructura tecnolgica de la Universitat.

Aquesta estratgia permet als clients d'IBM "innovar contínuament i proporcionar l'experincia digital que els nadius digitals estan demandant", expressa el vicepresident, Javier Valencia, IBM Cloud, Espanya, Portugal, Grcia i Israel.

D'altra banda, la Universitat Europea acaba d'inaugurar l'escola Business & Tech amb IBM, dirigida a ensenyar els estudiants l'impacte que la tecnologia té en la transformació dels negocis.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés