Publicat 4/11/2019 19:01:28 +01:00CET

La Universitat Europea adopta IBM Cloud per potenciar el seu campus virtual i presentar nous serveis digitals

Logo d'IBM
IBM - Archivo

MADRID, 4 nov. (Portaltic/EP) -

La Universitat Europea adoptarà infraestructura IBM Cloud for VMware Solutions per potenciar el seu campus virtual i crear nous serveis en línia que reforcin la seva oferta educativa mitjançant la utilització de la tecnologia més avançada.

Fins ara la gran part de les càrregues de treball informàtiques d'aquesta institució s'optimitzaven amb el programari de virtualització VMware des dels seus centres de dades tradicionals. Amb l'acord aconseguit amb IBM, el 90 per cent de les càrregues de treball de la Universitat es traslladaran i consolidaran en un únic entorn privat en IBM Cloud.

Així, la Universitat comptarà amb una infraestructura tecnològica capacitada , per exemple, per suportar millor els becs de demanda en l'època de matriculacions, accelerar la presentació de noves campanyes de màrqueting per promocionar els seus cursos o oferir innovadors serveis digitals als seus estudiants.

A més, mitjançant el web es podran fer diferents tràmits administratius, com a matriculacions, pagaments, consulta d'horaris i materials, comunicacions, entre d'altres, com recullen en un comunicat.

L'arquitectura tecnològica de núvol híbrid d'IBM, que inclou, a més, un servei de recuperació de dades davant contingències, proporcionarà més flexibilitat, eficiència en costos i seguretat a la infraestructura tecnològica de la Universitat.

Aquesta estratègia permet als clients d'IBM "innovar contínuament i proporcionar l'experiència digital que els nadius digitals estan demandant", expressa el vicepresident, Javier Valencia, IBM Cloud, Espanya, Portugal, Grècia i Israel.

D'altra banda, la Universitat Europea acaba d'inaugurar l'escola Business & Tech amb IBM, dirigida a ensenyar els estudiants l'impacte que la tecnologia té en la transformació dels negocis.