Publicat 27/8/2020 12:52:47 +02:00CET

Units advoca per un Govern amb noves prioritats i que obtingui "resultats reals"

El president d'Units per Avançar, Oriol Molins
UNITS PER AVANÇAR

La formació pretén "reconstruir ideològicament el centre catalanista"

BARCELONA, 27 ago. (EUROPA PRESS) -

El president d'Units per Avançar, Oriol Molins, ha advertit que Catalunya requereix d'un Govern amb noves prioritats que, "respectant les normes establertes, li planti cara a Madrid i obtingui resultats reals per als catalans".

"La confrontació intel·ligent de l'independentisme en mans de qualsevol membre de JxCat o ERC és un oxímoron inútil", ha explicat Molins aquest dijous a través d'una carta oberta dirigida a adherits i simpatitzants de la formació.

Segons Molins, Units pretén recuperar un projecte catalanista sustentat en valors i "reconstruir ideològicament el centre catalanista" amb l'objectiu principal d'impulsar la reactivació social i econòmica després de la crisi del coronavirus.

"És necessari tenir institucions fortes i un marc legal estable que generi confiança. L'equitat social també genera confiança" ha dit Molins, que també ha advocat per generar estalvi per invertir, guanyar en productivitat i impulsar un nou model d'economia sostenible.

Així, ha assegurat que Units "no està per la confrontació, sinó pel diàleg, la col·laboració i la implicació lleial" per part del Govern de la Generalitat i del Govern central.

En relació a la gestió de la crisi del coronavirus, ha retret el "desgovern" per part del president de la Generalitat, Quim Torra, i del conseller d'Educació, Josep Bargalló, i ha criticat les actuacions de la consellera de Salut, Alba Vergés.

Contador