Publicat 20/8/2019 13:56:38 +02:00CET

Unides Podem envia un document al PSOE amb propostes programàtiques i de competències per a un govern de coalició

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, s'absté durant la segona i definitiva votació per a la investidura del candidat socialista a la Presidència del Govern al Congrés dels Diputats donant per tant la investidura per fallida.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 20 ago. (EUROPA PRESS) -

Unides Podem ha enviat aquest dimarts al PSOE un document amb propostes programàtiques i de competències amb l'objectiu de reprendre la negociació i acordar un govern de coalició. El document, assenyalen des de la formació lila, contempla quatre opcions diferents.

En una nota de premsa expliquen que s'inclou "una proposta integral de mesures programàtiques, distribució de responsabilitats i competències de caràcter flexible", que, afegeixen, "parteix del punt d'acostament al qual havien arribat Unides Podem i el PSOE just abans de la investidura fallida del juliol".

Segons indiquen, la proposta programàtica es basa en la segona versió del document 'España Avanza' que el PSOE va fer públic el passat mes de juliol i en l'acord pressupostari per al 2019 que Unides Podem i el PSOE van firmar la tardor de l'any passat.