Publicat 12/5/2019 17:20:17 +02:00CET

Unes 74.000 persones visiten la fira d'alimentació ecològica BioCultura a Barcelona

Unes 74.000 persones visiten la fira d'alimentació ecològica BioCultura a Barcelona
BIOCULTURA

BARCELONA, 12 maig (EUROPA PRESS) -

Unes 74.000 persones han visitat la fira d'alimentació ecològica i consum responsable BioCultura que s'ha celebrat al Palau Sant Jordi de Barcelona des d'aquest dijous fins a aquest diumenge, ha informat l'organització en un comunicat aquest diumenge.

La fira ha acollit conferències, que han registrat "plens absoluts"; jornades professionals amb ecoemprenedores de tota Espanya; dues sales de 'showcooking', amb tallers, degustacions i receptes, i una zona d'exposició d'ecoestètica.

La directora de BioCultura, Ángeles Parra, ha afirmat que "l'èxit de la fira és l'èxit d'un sector que no deixa de créixer, recolzat per una ciutadania conscient i desperta", i ha augurat que el sector ecològic a Catalunya no deixarà de créixer en els propers anys.

"Estem treballant per formar el públic i que puguin triar les millors coses. És a dir, productes locals, de circuits curts, més vegetals que animals, el més artesanals possible, en el comerç especialitzat", ha concretat Parra, que ha desitjat que el sector orgànic arribi a col·legis, hospitals, guarderies i residències d'ancians.

La directora ha destacat que l'alimentació ecològica "refreda el clima, fixa població a les zones rurals, respecta la diversitat i protegeix la salut dels agricultors i dels consumidors", i ha assegurat que els seus productes no necessiten màrqueting, però espera que la gran indústria no els envaeixi.