Unes 700 persones es manifesten a Barcelona convocades per CDR

Publicat 9/11/2019 20:04:52CET
Manifestants dels CDR porten una pancarta amb la consigna "Ho tornarem a fer" (ho tornarem a fer) durant una manifestació a Barcelona (Espanya), a 9 de novembre de 2019.
Pau Venteo - Europa Press

BARCELONA, 9 nov. (EUROPA PRESS) -

Unes 700 persones han començat a manifestar-se al centre de Barcelona aquest dissabte al vespre, jornada de reflexió prèvia a les eleccions generals, convocades per CDR Catalunya, sota el lema 'Ho tornarem a fer'.

La marxa ha començat uns minuts abans de les 19.30 a la plaça Universitat, on se celebra durant tota la tarda un acte festiu de Tsunami Democràtic i on també segueixen acampats joves des de fa onze dies.

La manifestació, en què s'escolten les consignes '1 d'octubre, ni oblit ni perdó', 'Llibertat presos polítics' i 'Els carrers seran sempre nostres', ha avançat al principi per la ronda Sant Pere cap a la plaça Catalunya.

La protesta ha arribat a la cantonada entre la plaça Catalunya i la ronda Sant Pere, on els Mossos d'Esquadra han format una línia policial.

Després, la marxa ha avançat i s'ha parat a la cantonada entre la plaça Catalunya i el carrer Fontanella, on també hi ha una línia policial que impedeix que els manifestants accedeixin a la plaça Urquinaona.

A la mateixa plaça Urquinaona s'havia tancat abans, preventivament, l'accés al Metro més proper al carrer Fontanella.