Publicat 9/11/2019 16:37:49 +01:00CET

Unes 700 persones assisteixen a l'acte de Tsunami Democràtic a Barcelona

Músics del col·lectiu Músics per la Llibertat que han acudit a la convocatòria de Tsunami Democràtic a Barcelona per la jornada de reflexió del 10N.
PAU VENTEO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 9 nov. (EUROPA PRESS) -

Unes 700 persones assisteixen la tarda d'aquest dissabte a l'acte 'Fem-los reflexionar' que ha convocat Tsunami Democràtic a Barcelona com a part de les accions de protesta que preveuen fer a 300 municipis a Catalunya coincidint amb la jornada de reflexió de les eleccions generals.

Els assistents, de perfils i edats diferents, omplen de forma festiva el tram de Gran Via que va des del carrer Balmes fins a la plaça Universitat, on el matí d'aquest dissabte han instal·lat l'escenari a pocs metres del centenar de persones que continuen acampades.

Al voltant de les 16.00 hores, un grup d'assistents ha penjat una bandera formada de 25 'estelades', unides les unes amb les altres, a la façana de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB), i un cor i músics del col·lectiu Músics per la Llibertat que han acudit a la cita amb els seus instruments han interpretat 'El cant de la senyera', 'L'estaca', 'La santa espina' i 'Els segadors'.