Publicat 11/4/2019 22:18:43 +02:00CET

Unes 400 persones participen en la IV Fira d'Ocupació de l'Icab per trobar ocupació

Unes 400 persones participen en la IV Fira d'Ocupació de l'Icab per trobar ocupació
ICAB

   BARCELONA, 11 abr. (EUROPA PRESS) -

   Unes 400 persones han participat aquest dijous en la quarta edició de la Fira d'Ocupació del Collegi de l'Advocacia de Barcelona (Icab), que s'ha celebrat de 10 a 18 hores per ajudar els estudiants de Dret i l'advocacia a trobar treball o canviar d'empresa.

   En un comunicat, l'Icab ha detallat que aquesta iniciativa "s'ha convertit en un punt de trobada per a estudiants i professionals" del Dret que cerquen la seva primera feina, així com despatxos i empreses que cerquen candidats.

   La fira ha perms "establir contacte i entrevistar-se" amb els diferents despatxos, empreses i entitats; lliurar currículums per a vacants en la branca jurídica, i també conixer la Borsa de Treball en línia i altres serveis.

   Han participat aquesta edició els despatxos AGM Advocats, Monereo Meyer Advocats, Global Pacta, Minsait, AACNI Advocats, Cuatrecasas, DAUSS, Pérez-Llorca, Garrigues, Deloitte Legal, Iterlegis: Legal Staffing Solutions.

   També han assistit Bufet Barrilero i Associats, Corporació Legal, Rousaud Costas Duran, Augusta Advocats, Grant Thornton, DiG Advocats, Uría Menéndez, PWC, Michael Page Personnel, Nationale Nederlanden, Querol Vives Wrede Advocats, Crowe, Voelker i Auren.