Publicat 17/3/2019 18:49:14 +01:00CET

Unes 35.000 persones visiten la vuitena edició del Barcelona Beer Festival 2019

Unes 35.000 persones visiten la vuitena edició del Barcelona Beer Festival
BBF

BARCELONA, 17 mar� (EUROPA PRESS) -

La vuitena edició del Barcelona Beer Festival (BBF), que s'ha celebrat entre el 15 i el 17 de mar a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), ha tancat amb l'assistncia rcord de 35.000 persones, superant els 33.000 del 2018, ha informat l'organització en un comunicat aquest diumenge.

Aquesta fira de la cervesa artesana ha ofert les últimes tendncies i novetats del sector cerveser, per la qual cosa els assistents han pogut provar fins a 646 cerveses artesanes de 314 cervesers diferents.

A més, han lliurat aquest diumenge el premi a la Millor Cervesera de 2019 a 'La Pirata' de Súria (Barcelona), mentre que la Cervesera Península d'Alcobendas (Madrid) ha estat guardonada amb el premi a Millor Cervesera Novell.

A més, el BBF ha comptat amb una rea per a professionals (BBF-Pro), set propostes gastronmiques, música en directe i activitats i tallers com 'show-cooking' o maridatge de cerveses.

Ha potenciat les aliances amb el sector cerveser internacional, entre les quals ha destacat la collaboració amb el Foreign Agricultural Service US Embassy, amb la cambra de comer de Costa Rica i amb la Casa de Quebec.

També s'han establert collaboracions amb festivals cervesers internacionals com el Big Craft Day Moscou, Bier et Saveurs de Quebec o Craft Beer Perkele de Finlndia.