Publicat 18/10/2019 19:47:45 +02:00CET

Unes 30.000 persones i 150 tractors participen en la manifestació contra la sentència a Lleida

Imatge de la manifestació a Lleida durant la vaga general d'aquest divendres
EUROPA PRESS

LLEIDA, 18 oct. (EUROPA PRESS) -

Unes 30.000 persones i 150 tractors, segons la Guàrdia Urbana, han participat aquest divendres en la manifestació convocada a Lleida amb motiu de la vaga general en protesta per la sentència del judici de l'1-O.

La manifestació ha sortit de la plaça Ricard Vinyes de Lleida a les 18.00 hores, ha passat pel carrer Balmes, Rambla Aragó, l'avinguda Catalunya i l'avinguda Madrid, i ha acabat a l'avinguda Blondel, al costat de l'Ajuntament de Lleida.

Els manifestants han començat la marxa corejant 'Llibertat presos polítics', 'Premsa espanyola manipuladora', 'Els carrers seran sempre nostres', 'Bombers i pagesos, la nostra policia' i 'Independència', entre d'altres consignes.

La manifestació ha avançat tot el trajecte amb els tractors al capdavant, que en acabar s'han quedat al Pont Vell, i amb algunes pancartes amb lemes com 'Pels drets laborals i les llibertats. Contra la repressió'.

Molts manifestants anaven amb estelades i alguns d'ells duien cartells amb la paraula 'Llibertat' i lemes com 'No repressió. Sí democràcia'.