Publicat 14/10/2019 15:15:49CET

Unes 2.500 persones es concentren contra la sentència davant de la Subdelegació del Govern a Lleida

Unes 2.500 persones es concentren davant la Subdelegació del Govern a Lleida contra la sentència.
EUROPA PRESS

LLEIDA, 14 oct. (EUROPA PRESS) -

Unes 2.500 persones, segons els Mossos d'Esquadra, la majoria estudiants, s'han concentrat aquest dilluns al voltant de les 14.00 hores davant de la Subdelegació del Govern de Lleida com a protesta contra la sentència del Tribunal Suprem (TS) de l'1-O, que condemna els líders independentistes a penes d'entre 9 i 13 anys de presó per sedició i malversació.

Algunes de les persones concentrades eren estudiants que dues hores abans havien arribat en manifestació des dels diferents campus al Rectorat de la Universitat de Lleida (UDL).

Els manifestants han tirat pintura, ous i ampolles d'aigua als agents dels Mossos d'Esquadra que envoltaven l'edifici de la Subdelegació.

'Els carrers seran sempre nostres' i 'fora les forces d'ocupació' eren algunes de les frases que corejaven els assistents, que portaven pancartes en les quals podia llegir-se 'vivim en un país on és més barat violar que expressar'.

Prop de la Subdelegació del Govern, unes trenta persones han mantingut tallada l'avinguda de Blondel i el Pont Vell des de les 12.00 a les 15.00 hores.