Publicat 26/4/2019 22:36:11CET

Unes 100 persones es concentren contra el tancament de campanya de Vox a Barcelona

David Zorrakino/Europa Press

   BARCELONA, 26 abr. (EUROPA PRESS) -

   Un centenar de persones s'han concentrat aquest divendres contra Vox prop de la plaa Artós de Barcelona, on s'ha celebrat l'acte de tancament de campanya del partit.

   A les 19.30 els concentrats han tallat el carrer Vergós a l'altura del carrer Abat Samsó i han desplegat la pancarta 'Ni un pas enrere', davant una desena de mossos antidisturbis que han fet de cordó policial tota l'estona, mantenint més de 50 metres de distncia entre els concentrats contra l'acte i els assistents a l'acte.

   Hi ha hagut furgons i agents antidisturbis en els altres accessos a la plaa, i també s'ha vist una ambulncia, desplaada preventivament, per no hi ha hagut disturbis a cap moment.

   L'acte de Vox ha comenat passades les 20 hores i ha congregat unes 200 persones, que han corejat 'A por ellos, oé' i 'Viva Espanya', mentre els concentrats contra ells han corejat 'El feixisme avana si no se'l combat', 'Nazis no', 'Fora feixistes dels nostres barris' i 'Vena, desperta, hi ha nazis a la teva porta'.

   En l'acte, el número dos de Vox al Congrés per Barcelona, Juanjo Aizcorbe, ha assegurat que els manifestants que protestaven contra Vox "no entenen ni de democrcia ni de convivncia".

   I cap de llista per Barcelona, Ignacio Garriga, ha apellat a votar per la nació i ha acusat l'expresident del Govern Mariano Rajoy de ser el major trador d'Espanya per permetre l'1-O.