Publicat 19/1/2019 15:21:28 +01:00CET

Unauto VTC reclama poder assistir a la reunió de taxistes amb la Generalitat aquest dissabte

Vaga taxis
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 19 gen. (EUROPA PRESS) -

L'associació Unauto VTC ha reclamat aquest dissabte poder assistir a la reunió a les 18.00 hores de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat amb representants del sector del taxi.

"Tenint en compte que l'objectiu de la reunió és decidir sobre la regulació de les VTC, és inconcebible que el Govern no hagi convocat als representants del sector afectat", ha assenyalat en un comunicat.

L'associació també ha criticat que el sector del taxi va obtenir una "regulació a la seva mesura" i que va bloquejar Barcelona i es van produir desordres.

"La cessió al xantatge per part del Conseller de Territori, Dami Calvet, que ha estat alimentant les pretensions desgavellades del taxi, ha propiciat els disturbis viscuts ahir i ha deixat clar el sector del taxi que pot aconseguir el seu objectiu d'eliminar la competncia mitjanant l'ús de les amenaces i la violncia", ha manifestat Unauto.

I ha lamentat "la presa de decisions polítiques unilaterals i precipitades", presents en l'aprovació del decret llei del Govern al setembre del 2018 i, el divendres, amb l'anunci de la Generalitat d'establir restriccions als vehicles de lloguer amb conductor (VTC), que ha qualificat de desproporcionades.

El president d'Unauto VTC, Eduardo Martín, ha assegurat que "l'ensima cessió del govern catal al xantatge del taxi ha provocat que aquest ja no es conformi amb res que no sigui la desaparició del sector de la VTC". Esperem que rectifiqui immediatament i faci prevaler l'inters general dels ciutadans de Catalunya".

I ha plantejat: "Em pregunto qu ser el proper que demanar el sector del taxi de Barcelona sota amenaa de bloquejar el Mobile. Potser que el Metro tanqui una hora abans, o que desaparegui l'Aerobus".

el més llegit

 1. 1

  Tallada la línia R3 entre Torelló (Barcelona) i Ripoll (Girona) per un atropellament

 2. 2

  Agents de paisà controlaran l'ús de la mascareta a Terrassa (Barcelona)

 3. 3

  Mor un conductor en xocar amb un camió a l'autovia A-2 a Lleida

 4. 4

  El Govern descarta recuperar les targetes moneder per a beques menjador

 5. 5

  Endesa reforça el servei de la xarxa elèctrica de Terrassa (Barcelona)