Publicat 8/5/2019 12:58:51 +02:00CET

Tusquets es dedicarà a "comunicar" què és la Cambra de Barcelona i el seu potencial si és elegit president

EUROPA PRESS

BARCELONA, 8 maig (EUROPA PRESS) -

El candidat a presidir la Cambra de Barcelona, Carles Tusquets, ha assegurat que el primer que farà si és elegit president serà dedicar-se a "comunicar i comunicar" en què consisteix aquest ens cambral i els serveis que pot oferir.

Tusquets ho ha dit en una atenció als mitjans aquest dimecres, dia en el qual s'està fent la votació electrònica presencial als col·legis electorals i l'últim en el qual es pot votar en aquests comicis, que van començar dijous passat amb la votació electrònica remota.

Ha defensat que la cambra "perd força" si no dona a conèixer el seu potencial i ha explicat que entre les seves primeres accions com a president també hi ha felicitar els candidats que guanyin els diferents epígrafs i visitar el president de la Generalitat, Quim Torra, i al futur alcalde de Barcelona.

Tusquets ha indicat que el mecanisme de vot electrònic ha funcionat, encara que "en alguns moments" hagi anat lent, i ha recalcat que tothom que ho ha volgut ha pogut votar.

Ha assegurat que la seva candidatura "no impugnarà res", com ha emfatitzat que tampoc no ho han fet durant les votacions, i s'ha mostrat satisfet amb com ha funcionat l'equip la campanya.

Sobre el suport que ha rebut d'Élite Taxi Barcelona, Tusquets ha defensat que el taxi és un "sector bàsic" en la mobilitat de la ciutat i que han d'estar implicats en la comissió de mobilitat de la cambra.