Publicat 8/11/2019 10:21:03 +01:00CET

Tsunami Democràtic convoca la seva acció "més ambiciosa" amb un 11S de tres dies

Manifestació de Tsunami Democràtic.
TSUNAMI DEMOCRÀTIC

BARCELONA, 8 nov. (EUROPA PRESS) -

Tsunami Democràtic ha advertit aquest divendres que entre els dies 11 i 13 de novembre proposarà l'acció més ambiciosa que ha presentat la plataforma fins ara, que ha comparat amb "un 11S de tres dies", i ha assegurat que mentre no hi hagi una solució política, la gent continuarà mobilitzada.

"Demana festa a la feina almenys un dels dies. Has d'estar disposat a desplaçar-te pel territori, i si pots, a passar la nit fora", ha explicat la plataforma en un comunicat, i ha afegit que caldrà roba d'abric, bateries per al mòbil, menjar, sac de dormir, tenda de campanya i una actitud tenaçment no-violenta, textualment.

Amb tot, Tsunami ha cridat a la mobilització mentre no hi hagi una solució a l'"exercici del dret a l'autodeterminació, la llibertat dels presos, exiliats i represaliats, i el lliure exercici de drets fonamentals", sigui quin sigui el resultat de les eleccions.

JORNADA DE REFLEXIÓ

Per a l'acció d'aquest dissabte 9 de novembre, jornada de reflexió, l'organització ha apuntat que hi ha centenars d'accions programades a més de 300 municipis catalans, en una convocatòria que a banda de tenir l'objectiu de desobeir la Junta Electoral Central (JEC), també vol provar com funciona l'app que han desenvolupat.

"Suposarà la primera vegada que s'utilitzi l'app de Tsunami. S'utilitzarà per a petites comunicacions que seran essencials per provar-la tècnicament i que tothom la faci seva. Serà un dia de protesta, però també un test", ha afegit Tsunami en el comunicat.

A més a més, ha anunciat que en la jornada, que tindrà d'epicentre la plaça Catalunya de Barcelona, hi haurà actuacions de grups com Els Amics dels Arts, Companyia Elèctrica Dharma, Doctor Prats, Els Catarres, Miquel del Roig i Ebri Knight, "i moltes sorpreses més".