Publicat 20/9/2019 10:12:24 +02:00CET

El TSJC ajorna la data del judici contra Torra al 18 de novembre

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant la seva intervenció en l'acte de presa de possessió del càrrec del nou membre del Consell de Garanties Estatutàries, Joan Vintró.
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

BARCELONA, 20 set. (EUROPA PRESS) -

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha suspès el judici per presumpta desobediència al president de la Generalitat, Quim Torra, previst per als dies 25 i 26 de setembre i l'ha reprogramat per al proper 18 de novembre "per impossibilitat material de tramitar complidament la recusació" contra dos magistrats.

Segons ha informat aquest divendres el TSJC, assenyala la vista oral per al 18 de novembre en sessió de matí i tarda, per la qual cosa el judici ja no coincidirà amb el Debat de Política General al Parlament.

Quim Torra ha presentat recusacions contra el president del TSJC, Jesús María Barrientos, i la magistrada Mercedes Armas, que han de jutjar-lo per presumpta desobediència per mantenir llaços grocs en edificis públics en campanya electoral, així com contra el magistrat Carlos Ramos, instructor d'aquestes recusacions.