Publicat 03/11/2023 13:50

La trobada Foodture Barcelona abordarà la "cuina del futur" en el Gastronomic Forum

Imatge del Foodture Barcelona
FOODTURE BARCELONA

Els premis s'enfoquen en els residus de pell de taronja

BARCELONA, 3 nov. (EUROPA PRESS) -

La trobada de disseny d'aliments, tecnologia alimentria i sostenibilitat Foodture Barcelona abordar la "cuina del futur" en el Gastronomic Forum Barcelona 2023, que se celebrar entre el dilluns 6 i el dimecres 8 de novembre al recinte Montjuc de Fira de Barcelona.

Així, "dissenyar el futur de les cuines" a partir de sistemes intelligents, nmades, regeneratius, eficients energticament i autosostenibles, enumeren en un comunicat els promotors de la iniciativa, el Barcelona Centre de Disseny i Plat Institute.

El Forum Lab ha organitzat sis sessions de conferncies i taules rodones sobre la qüestió, entre les quals figura la xerrada del xef Paco Roncero, que "explorar l'espai que permet cuinar més enll de la cuina".

PREMIS FOODTURE D'INNOVACIÓ SOSTENIBLE

A la Food Design Gallery es mostraran els projectes finalistes dels Premis Foodture d'Innovació Sostenible, que volen promoure idees "d'innovació disruptiva que contribueixin a millorar" els sistemes alimentaris.

El guanyador de la quarta edició rebr un premi de 1.500 euros per la proposta plantejada per "donar una segona vida" als residus de pell de taronja produts per les mquines de suc dels supermercats.

També es mostraran altres projectes seleccionats de la Foodture Platform en collaboració amb els socis acadmics BAU, Elisava, ESDi, FabLab, IAAC, IED i LCI.

I al KitchenLab by Cervezas Alhambra hi haur un espai de degustació d'innovacions de productes i d'experimentació de les "possibilitats de la cuina en un futur no tan lluny".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés