Publicat 25/4/2019 17:14:45 +02:00CET

La Trobada Empresarial al Pirineu se centrar en la transformació digital i el canvi climtic

La Trobada Empresarial al Pirineu versar sobre la transformació digital i el canvi climtic
EUROPA PRESS

LLEIDA, 25 abr. (EUROPA PRESS) -

La Trobada Empresarial al Pirineu, que se celebrar el dijous 6 i el divendres 7 de juny a la Seu d'Urgell (Lleida) se centrar aquest any en la transformació digital i el canvi climtic.

El president de la junta organitzadora, Vicen Voltes, ha presentat aquest dijous en roda de premsa a Lleida el programa de la trobada, en qu els organitzadors volen superar la xifra de 600 persones inscrites de l'any passat i atreure, amb tarifes més baixes, empresaris joves.

La membre del consell assessor independent d'Evo Bank i exdirectora de Google Amrica, Olga San Jacinto, obrir la jornada el dijous 6 amb la conferencia 'Robots, intelligncia artificial o automatització. Qu passar amb el meu lloc de treball?'.

En la taula d'experincies d'xit en clau lleidatana hi participen el pilot de motociclisme campió del món en la categoria 125cc el 1999, Emilio Azamora; el CEO de Zacaris i Yelow, Toni Badias; el president de Peusa, Ventura Rebes, i el de Rotecna, Gener Romeu, i tancar la sessió del dijous l'empresari i conferenciant Mago More.

Voltes ha explicat que la inauguració oficial, prevista per al divendres, ser protagonitzada per un crrec de la Generalitat, i la clausura, el mateix dia a la tarda, correspondr a un del Govern central.

Participen també en la trobada l'exgovernador del Banc d'Espanya Luis Maria Linde; el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i la presidenta de Selbytel Group Espanya, Helena Guardians.

També ho faran el soci fundador i director general de Gin Puerto de Índias, Jose Antonio Rodríguez; el fundador de la Fundació Garrigues, Antonio Garrigues Walter; el president d'ERF, Ramon Folch, i la representant d'Espanya en l'Alt Comissionat per a l'Agenda 2030, Cristina Gallach.