Publicat 27/10/2019 20:35:30CET

El Tribunal Suprem decidirà el 12 de novembre sobre els recursos a les condemnes del cas Palau

Els acusats del cas Palau d'esquena durant el judici que es va celebrar en la Ciutat de la Justícia de Barcelona en 2017
POOL - Archivo

BARCELONA, 27 oct. (EUROPA PRESS) -

El Tribunal Suprem (TS) ha fixat per al dimarts 12 de novembre la vista per a la deliberació i resolució del recurs dels condemnats pel cas Palau, i s'hi decidirà si es confirma o no la sentència de l'Audiència de Barcelona pel desfalc del Palau de la Música Catalana.

Serà una vista a porta tancada, segons una providència recollida per Europa Press, i la sentència es notificarà previsiblement els dies següents.

Després de la sentència, van anunciar recursos els condemnats Fèlix Millet (exdirector del Palau), Marta Vallès (la seva dona), Laia Millet (filla de tots dos), Jordi Montull (la seva exmà dreta), la seva filla Gemma Montull (exdirector financera), Daniel Osàcar (extresorer de CDC) i el representant legal de l'antiga CDC, a més de la Fiscalia Anticorrupció, que va recórrer l'absolució dels antics directius de Ferrovial Pedro Buenaventura i Juan Elízaga.

El criteri de la Fiscalia difereix del tribunal, ja que considera que els delictes de Buenaventura i Elízaga (delicte societari d'administració deslleial i de tràfic d'influències) no estan prescrits.

Els principals condemnats són Fèlix Millet, a 9 anys i vuit mesos de presó; Jordi Montull, a set anys i mitg; Gemma Montull, a 4 anys i mitjà; Daniel Osàcar, a 4 anys i cinc mesos; i la sentència ordenava al partit retornar 6,6 milions d'euros en comissions il·legals cobrades a través del Palau.