Publicat 26/2/2019 11:32:09 +01:00CET

El tribunal que jutja Rosell decidir després de la declaració dels acusats si el deixa en llibertat

Juicio por blanqueo al expresidente del FC Barcelona, Sandro Rosell
Pool

MADRID, 26 febr. (EUROPA PRESS) -

La Secció Primera de la Sala Penal de l'Audincia Nacional resoldr sobre la situació de presó provisional en qu es troben l'expresident del Futbol Club Barcelona Sandro Rosell i el seu soci Joan Besolí un cop els hagi escoltat declarar en el judici oral, reprs aquest dimarts després que les defenses sollicitessin que tots dos fossin posats en llibertat durant la fase de qüestions prvies.

En concret, la defensa dels dos havia sollicitat que fossin posats en llibertat de manera immediata o, almenys, una vegada acabés el judici i abans que es dictés sentncia, allegant entre altres raons que la presó provisional vulnera el seu dret a defensar-se adequadament en el procediment.

El tribunal presidit per Concepción Espejel ha respost aquest dimarts que la presó provisional no suposa una limitació del dret de defensa en cap cas i ha avanat que concedir la flexibilitat se li solliciti per a una relació fluda entre els acusats i els seus advocats. A més, ha avanat que prendr declaració als acusats i "es reunir després a deliberar sobre el que procedeixi" en relació amb la petició de llibertat.

La sala ha rebutjat la resta de peticions que van fer les defenses, que sollicitaven la nullitat del procediment. El tribunal entén que l'Audincia Nacional és competent per enjudiciar els fets, rebutja que s'hagin produt irregularitats en la investigació de la Fiscalia i considera que han d'enjudiciar-se conjuntament totes les operacions objecte de la querella, s'hagin fet dins o fora d'Espanya.

el més llegit

 1. 1

  Barcelona controlarà l'aforament de les platges amb videosensors i càmeres

 2. 2

  Mor després de sofrir una descàrrega elèctrica mentre treballava en Vespella (Tarragona)

 3. 3

  Successos.- ICL Iberia Súria&Sallent atura l'activitat després de morir un empleat en Vilafruns (Barcelona)

 4. 4

  Coronavirus.- Les presons catalanes ja fan controls de temperatura a tots els visitants

 5. 5

  Coronavirus.- El Metro de Barcelona registra un 13% més de viatgers aquest dimecres que el passat