Publicat 23/11/2019 17:45:18 +01:00CET

El treballador del FCB que va dir que el trasplantament d'Abidal va ser il·legal: "Eren fabulacions"

Éric Abidal (Arxiu)
Xavier Bonilla / AFP7 - Archivo

BARCELONA, 23 nov. (EUROPA PRESS) -

El treballador del FC Barcelona Juan José Castillo, que va dir per telèfon a l'expresident del club Sandro Rosell que el trasplantament de l'exjugador Éric Abidal va ser il·legal, defensa que les seves paraules s'emmarquen en un context de broma i que "eren fabulacions", i així ho va declarar davant la jutgessa aquest divendres, ha explicat el seu advocat a Europa Press.

L'advocat del treballador, Eloi Castellarnau, ha detallat que, en la declaració al jutjat d'instrucció 28 de Barcelona per la presumpta il·legalitat del trasplantament de fetge d'Abidal, Castillo va atribuir la conversa telefònica intervinguda amb Rosell a "exageracions" fora de context.

També ha considerat que el seu client és una persona "molt hiperbòlica a l'hora de parlar" i que, en el moment de la conversa amb Rosell, estava dolgut amb Abidal perquè havia criticat públicament l'expresident del FC Barcelona.

Castellarnau emmarca la conversa telefònica en aquell malestar sumat a l'"humor o sarcasme" del seu client, que admet que va poder ser desafortunat.

L'advocat està convençut que la causa "tindrà poc recorregut" i considera que haurà d'arxivar-se quan el jutjat rebi els resultats de les proves mèdiques que estan pendents.