Publicat 21/8/2020 10:31:43 +02:00CET

TransPerfect obre una acadèmia de doblatge a distància per a la "democratització" del sector

Jacques Barreau, vicepresident de Mitjana and Interactive Entertainment de TransPerfect
TRANSPERFECT

Pretén ser un "planter deslocalitzat" de talents davant la demanda de continguts en streaming

BARCELONA, 21 ago. (EUROPA PRESS) -

TransPerfect ha obert el seu MediaNEXT Dubbing Academy, una acadèmia de dobladors a distància amb la qual pretén democratitzar el sector en possibilitar un "planter deslocalitzat" de nous talents de la veu en off i el doblatge.

L'acadèmia virtual permet estudiar des de qualsevol lloc i sense les limitacions d'accés a estudis professionals d'enregistrament "en una professió tradicionalment molt restringida", segons un comunicat de la multinacional de serveis lingüístics i solucions tecnològiques, que a Espanya té seus a Madrid, Barcelona i Palma.

La plataforma inclou tecnologia d'última generació, amb un entorn d'emmagatzematge en el núvol i que permet a l'alumne gravar les seves primeres veus en off i preparar una sessió d'enregistrament, seguint la pista d'àudio original i triant els talls.

MATRÍCULA GRATIS A L'AGOST

Els estudiants podran cursar gratis els tres primers mòduls si es matriculen abans d'acabar agost; accedir amb total llibertat d'horaris als seus continguts, i quan completin aquests tres primers mòduls passaran a formar part de la base de dades en línia de la MediaNEXT Dubbing Academy, per assumir encàrrecs i treballar com a autònoms.

Aquesta primera part del curs és de formació teòrica inicial sobre la història de la locució i el doblatge, per després aprendre altres fonaments, com instal·lar un estudi d'enregistrament a casa i introduir-se en les seves eines i accessoris, com la plataforma de teletreball StudioNEXT.

TransPerfect ha destacat que el mercat està requerint noves veus davant les necessitats creixents de les noves plataformes de continguts audiovisuals en streaming.

JACQUES BARREAU

El pla d'estudis està dissenyat pel vicepresident de Media and Interactive Entertainment de TransPerfect, Jacques Barreau: va treballar més de 20 anys en Warner Bros., on va dirigir la localització de moltes pel·lícules, incloent les sagues de 'Harry Potter', 'Star Wars: The Clone Wars' i 'Batman'.

"Tindrem finalment una plataforma per compartir els nostres coneixements i experiències amb qualsevol persona, en qualsevol lloc", ha destacat Barreau.

Contador