Publicat 26/12/2019 18:27:25 +01:00CET

Toyota celebrarà en el saló 4YFN de Barcelona els 'Toyota Startup Awards'

Imatge dels 'Toyota Startup Awards'
TOYOTA

MADRID, 26 des. (EUROPA PRESS) -

La companyia automobilística Toyota Motor Europe i l'escola de negocis ISDI han creat els premis 'Toyota Startup Awards', un certamen adreçat a les empreses de mobilitat inclusiva que ofereixen solucions innovadores per a persones amb discapacitat física que se celebrarà al febrer en el saló 4 Years From Now (4YFN) de Barcelona.

Tal com ha informat la companyia en un comunicat, les 'start-ups' poden presentar fins al 26 de gener les seves sol·licituds, que hauran d'estar centrades en la mobilitat inclusiva, l'accessibilitat i la mobilitat disruptiva, com ara nous productes per contribuir a crear una "mobilitat per a tothom".

Els guanyadors, que es coneixeran el 25 de febrer, obtindran un accés preferent al programa Accelerador de Toyota, impulsat per l'ISDI Accelerator.

El jurat estarà format per experts de Toyota i ISDI Accelerator i elegirà entre els candidats un màxim de vuit projectes, que es convertiran en els finalistes dels 'Toyota Startup Awards' i s'uniran a la marca japonesa en el 4YFN.