Publicat 25/4/2019 16:06:44 +02:00CET

Tous registra unes vendes de 466 milions el 2018, un 4,5% més, i supera les 700 botigues

[Grupoeconomiacat] Fwd: Ndp | ?Tous Manté La seva Senda De Creixement Amb Un Nuev
EUROPA PRESS

El mercat internacional guanya pes, amb dos de cada tres botigues fora d'Espanya

BARCELONA, 25 abr. (EUROPA PRESS) -

La marca de joieria i accessoris Tous va mantenir la seva tendncia de creixement el 2018 amb un nou rcord de vendes, en obtenir una xifra de negoci de 466 milions d'euros, un 4,5% més que en l'exercici anterior, i va superar per primera vegada la barrera de les 700 botigues al món, i es consolida com una marca global de luxe assequible amb presncia a 56 pasos.

Segons ha informat la companyia catalana aquest dijous, el mercat internacional ha guanyat pes, perqu 460 establiments que la marca té fora d'Espanya ja suposen dues de cada tres botigues, el 65,5% sobre el total.

"Hem demostrat un any més l'xit del nostre model de negoci, amb l'obertura de 90 noves botigues al món i el constant augment de les vendes", ha destacat Alba Tous, presidenta de la companyia.

Durant el 2018 s'han iniciat operacions al Canad, Corea del Sud, Hondures i Kuwait, totes elles zones amb grans expectatives de creixement, segons detalla l'empresa.

CANAL DIGITAL, EL TERCER

La marca ha experimentat un significatiu creixement en el canal en línia i les vendes s'han incrementat un 43% respecte a l'any passat.

Al llarg del 2018, s'ha iniciat el comer electrnic a 5 pasos arreu del món, i suma un total de 19 mercats amb vendes digitals.

Així, el canal digital s'ha convertit en el tercer mercat de la companyia en xifra de vendes, i se situa just per darrere d'Espanya i Mxic i acumula un 8% de la facturació global.

El conseller delegat de Tous, Carlos Soler-Duffo, ha assenyalat que la digitalització és una de les principals prioritats com a companyia i cada vegada té més pes per al negoci.

"Impulsar nous canals de venda significa flexibilitzar el nostre servei i adaptar-nos a les necessitats d'un consumidor cada vegada més digital que necessita un accés diferent als nostres productes", ha valorat el directiu, que va assumir el crrec el mar passat.

També durant el 2018, la companyia ha experimentat un creixement en totes les seves categories de producte: joieria, rellotgeria, bosses, perfums, ulleres i altres complements.

Segons destaca, la marca ha consolidat un ampli ventall de productes, sent sempre la categoria de joieria el 'core
business' de la companyia, amb un 73% de les vendes totals de la marca.