Publicat 26/8/2019 16:31:23 +02:00CET

Un total de 51 locals d'oci nocturn a Espanya, nominats a entrar en la llista 'The World's 100 Best Clubs' 2019

PACHA IBIZA
CEDIDA POR PACHA IBIZA - Archivo

MADRID, 26 ago. (EUROPA PRESS) -

Un total de 51 locals d'oci nocturn d'Espanya han estat nominats a entrar en la llista de 'The World's 100 Best Clubs' 2019, una classificació que anualment fa pública l'Associació Internacional d'Oci Nocturn. Espanya és el país amb més nominacions de manera conjunta als Estats Units.

Entre els locals nominats, 18 d'ells es troben a Eivissa, i són els següents: Ushuaïa, DC-10, Hï, Amnesia, Pacha, Heart, Destino, Café Mambo, O Beach, Lío, Ibiza Rocks Hotel, Nassau Beach Club, Blue Marlin Ibiza, Privilege, Sankeys, Beachouse, Bora Bora i Benimussa Park.

Barcelona, per la seva banda, es troba en segon lloc amb un total d'11 locals nominats (Opium Barcelona, Shôko Barcelona, Carpe Diem Lounge Club, Pacha Barcelona, Bling Bling Barcelona, Otto Zutz, Razzmatazz, Sala Apolo, Input High Fidelity Dance Club, Catwalk y Sutton). Madrid tanca el podi amb vuit (Fabrik, Bling Bling Madrid, Blackhaus, Opium Madrid, Teatro Barceló, Shôko Madrid, Teatro Kapital y Panda Club Madrid).

Altres ciutats com València i Marbella aporten tres locals cadascuna, La 3, Marina Beach Club i MYA en el cas valencià i Olivia Valère, Nao Pool Club i Opium Beach Club a la ciutat de la costa del Sol. Els municipis de Lloret de Mar i Platja de Cèrcol (Girona) també aporten tres locals però de manera conjunta (St. Trop, Papillon Club i Tropics).

Amb dues nominacions es troba el municipi del sud de Tenerife Arona, amb Magic Lounge Club i Papagai Beach Club, mentre que Lleida, Sant Sebastià i Viladecans (Barcelona) n'aporten un cadascun, els locals Biloba, Bataplan Disc i ElRow, respectivament.

La xifra total de locals nominats a tot el món ascendeix a 300 locals procedents de 53 països diferents, dels quals només 100 seran catalogats com els 100 millors i només un tindrà l'honor de ser el "Millor Club del Món". Lluny d'Espanya i els Estats Units queda el Regne Unit amb 17 nominacions, Itàlia amb 13 i França amb 12.

La gala tindrà lloc quan finalitzi el VI Congrés Internacional d'Oci Nocturn i la llista es determinarà en funció del nombre de vots en línia obtinguts per part de cada club i per la votació d'un jurat professional.

El secretari general de l'Associació Internacional d'Oci Nocturn i d'Spain Nightlife, Joaquim Boadas, assegura que els premis "persegueixen reconèixer la importància i millorar el prestigi d'un sector clau per a l'economia i el turisme de moltíssims països".

el més llegit

 1. 1

  Prohibit entrar i sortir de Lleida i 7 municipis més del Segrià des de mitjanit pel coronavirus

 2. 2

  Fiscalia de Lleida s'oposa al nou confinament a diversos municipis pel coronavirus

 3. 3

  Campo diu que la jutgessa de Lleida dona la raó al Govern espanyol sobre l'estat d'alarma

 4. 4

  Podem demana inspeccions als centres de treball de Lleida per evitar contagis

 5. 5

  La jutgessa no ratifica el nou confinament a diversos municipis de Lleida