Publicat 26/3/2019 19:12:01 +01:00CET

Torra obre el saló internacional Graphispag, que reuneix 380 marques i 200 expositors

Fira.- Torra, Chacón, Relat i Serrallonga inauguren el saló Graphispag 2019
EUROPA PRESS

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA), 26 mar� (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Quim Torra; la consellera d'Empresa i Coneixement, ngels Chacón; el president i el director general de Fira de Barcelona, Pau Relat i Constantí Serrallonga, respectivament, i el president de la Cambra de Comer de Barcelona, Miquel Valls, han inaugurat aquest dimarts el saló Graphispag 2019.

Les autoritats han recorregut diversos estands d'aquest saló internacional especialitzat en la indústria grfica i la comunicació visual, que aconsegueix la seva quinzena edició i se celebra fins aquest divendres al pavelló 2 del recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

El Graphispag 2019 ha reunit 380 marques i 200 expositors directes, que es distribueixen en uns 9.600 metres quadrats nets de superfície, va informar la institució firal en un comunicat.

Entre les marques presents en aquesta edició destaquen HP, Roland DG, Epson, Konica Minolta, Agfa, Jusa, Emiliano Martin, Esko, Ipagsa i Unión Papelera, entre d'altres, i estan presents pasos com Frana, Portugal, Itlia, Blgica, Pasos Baixos, Alemanya, Polnia, Finlndia, Sucia, el Regne Unit i la Xina.

Organitzat per Fira de Barcelona en collaboració amb Graphispack Associació, el saló est adreat al públic professional i té una periodicitat biennal.

En aquesta edició, Graphispag ha posat el focus en tres eixos que incideixen en el sector grfic i la comunicació visual: la digitalització productiva, organitzativa, comunicativa i comercial; la personalització de qualsevol objecte, i el disseny.

Així mateix, Fira va exposar que aquest any s'han incorporat rees d'experincies per "descobrir el potencial creatiu de la impressió i la seva complementarietat i connexió amb altres formes de comunicació digital".