Publicat 22/5/2019 14:53:08 +02:00CET

Torra inaugurarà la 30 Trobada Empresarial al Pirineu el 6 de juny

Unes 600 pesonas participen en la Trobada Empresarial al Pirineu
EUROPA PRESS - Archivo

LLEIDA, 22 maig (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà la 30 Trobada Empresarial al Pirineu, que arrencarà el 6 de juny a la Seu d'Urgell (Lleida) i que mirarà de definir l'agenda empresarial.

Amb el lema 'Definim l'agenda empresarial', la trobada debatrà sobre aquesta qüestió durant dos dies sobre en un context d'internacionalització i competitivitat constants, amb el creixement de les empreses emergents i el canvi climàtic de rerefons, ha informat l'organització aquest dimecres en un comunicat.

Entre els ponents, hi haurà el sociòleg i president de l'Estudi Ramon Folch & Associats SL, Ramon Folch; el president de la Fundació Garrigues, Antonio Garrigues Walker, i la representant de l'Alt Comissionat per l'Agenda 2030, Cristina Gallach.

També hi intervindran qui ha estat directora de Google Amèrica i actualment forma part del consell assessor independent d'Evo Bank, Olga San Jacinto, i el governador del Banc d'Espanya (2012-2018) Luis María Linde, entre d'altres.

Tots ells compartiran les seves experiències i inquietuds en un esdeveniment que preveu reunir més de 600 assistents i superar l'edició de l'any anterior.