Publicat 13/7/2020 16:57:08 +02:00CET

Torra sobre el fet que la Fiscalia s'oposi al decret llei de confinament: "Però això què és?"

El president de la Generalitat, Quim Torra, intervé al Parlament en la segona sessió plenària monogràfica sobre la gestió de les residències durant la pandèmia. Barcelona, Catalunya (Espanya), 8 de juliol del 2020.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 13 jul. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha criticat aquest dilluns que la Fiscalia de Lleida hagi advertit que el decret llei que vol aprovar el Govern per reforçar les mesures de confinament a Lleida tornaria a ser il·legal i recurrible al Tribunal Constitucional si aborda drets fonamentals.

"Però això què és?", ha lamentat Torra en un missatge a Twitter que ha recollit Europa Press, després d'haver anunciat la intenció d'aprovar el decret llei perquè el Jutjat d'Instrucció 1 de Lleida, en funcions de guàrdia, ha rebutjat una resolució de la Conselleria de Salut amb mesures de confinament a la zona.

Aquesta resolució ordenava confinar a casa els habitants de Lleida ciutat, Alcarràs, Aitona, la Granja d'Escarp, Massalcoreig, Seròs, Soses i Torres de Segre, i a les entitats municipals descentralitzades de Sucs i Raimat (Lleida).

Contador