Torra destaca la governabilitat institucional a Catalunya davant la "crisi" a l'Estat

Publicat 19/9/2019 19:41:49CET
L'alcaldesa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i el president, Quim Torra
EUROPA PRESS

L'HOPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA), 19 set. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha destacat la feina que estan realitzant les institucions catalanes i el Govern, malgrat la "crisi" de governabilitat a l'Estat, i s'ha compromès a continuar treballant en el dia a dia dels catalans, independentment del que passi a nivell estatal.

Torra ha destacat que la Generalitat "manté la seva agenda" malgrat la falta d'acord entre els partits al Congrés per a una investidura, i després que s'anunciés dimarts que els espanyols tornaran a les urnes el 10 de novembre.

"És important enviar aquest missatge a la ciutadania: les institucions a Catalunya segueixen endavant, segueixen fent la seva feina. Malgrat la situació que viu l'Estat, a Catalunya seguirem tirant endavant projectes", ha assegurat.

Ha insistit en la importància de comunicar aquest missatge per generar estabilitat i ha afegit que les institucions tenen "l'obligació d'entendre's i treballar juntes", motiu pel qual aquest dijous ha mantingut una reunió amb l'alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat i el dimecres va mantenir una trobada amb l'alcalde de Terrassa.

De fet, ha anunciat que "en els propers dies" se celebrarà la reunió bilateral Generalitat-Ajuntament de L'Hospitalet --que també manté amb Barcelona i ara amb Terrassa--, perquè considera que és important conèixer els projectes i les necessitats de ciutats d'aquest tamany.