Actualitzat 23/4/2020 8:49:16 +00:00 CET

Torra aposta per reprendre la taula de diàleg després d'haver superat el pic

El president de la Generalitat, Quim Torra, compareix després de la sisena videoconferència de presidents autonòmics pel coronavirus, a data 19 d'abril de 2020.
GENERALITAT DE CATALUNYA

BARCELONA, 23 abr. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha apostat aquest dijous per reprendre la taula de diàleg amb el Govern central un cop s'han superat els respectius pics de la pandèmia de coronavirus, i ha destacat que, malgrat que estan centrats en la gestió del brot, això no vol dir que hagin renunciat a cap de les seves reivindicacions.

"Es podria fer tranquil·líssimament" una segona reunió, ha assegurat en una entrevista a 'El Punt Avui' que ha recollit Europa Press, després de constatar que els dirigents independentistes encara són a la presó, que n'hi ha d'altres que viuen fora de la frontera espanyola i que una majoria de catalans vol exercir el dret a l'autodeterminació.

Per Torra, sempre seria bo mantenir aquest diàleg, i si se suposa que s'ha superat el pic de l'epidèmia i s'ha entrat en nous escenaris "també s'entra en un moment en què es pot tenir aquesta discussió política pendent".