Publicat 30/7/2019 15:06:59 +02:00CET

Torra anuncia a Colau que ja prepara els pressupostos i s'emplacen a negociar-los

El president de la Generalitat, Quim Torra i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, se saluden abans de la reunió en el Palau de la Generalitat
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 30 jul. (EUORPA PRESS) -

El president del Govern, Quim Torra, ha explicat a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha donat l'ordre als departaments de la Generalitat perquè comencin a preparar els pressupostos del 2020, i s'ha emplaçat a negociar-los a través dels grups parlamentaris.

Ho ha explicat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en una roda de premsa després d'una reunió entre Torra i Colau al Palau de la Generalitat, en la qual ha afegit que l'alcaldessa ha transmès al president que el consistori també ha començat a treballar en els seus comptes.

"El president li ha explicat que hi ha una ordre perquè cada conselleria prepari la seva part del pressupost, que compleixin els paràmetres de la UE i de l'Estat i que després s'iniciarà una roda de contactes amb els grups. L'alcaldessa ha dit que també prepara els seus i ens hem instat a parlar, els grups parlamentaris i municipals, per acostar posicions", ha explicat.