Publicat 13/5/2019 17:29:54 +02:00CET

Tinder prepara una versió Lite amb menor consum de dades per a mercats emergents

Tinder
TINDER - Archivo

MADRID, 13 maig (Portaltic/EP) -

La xarxa social de cites Tinder prepara actualment una versió de la seva aplicació, coneguda provisionalment com Tinder Lite, que oferirà un menor consum de dades mòbils que la seva 'app' principal i que es dirigeix especialment el seu ús a països en desenvolupament com l'Índia.

Match Group, la companyia propietària de Tinder, ha anunciat Tinder Lite en una conferència de resultats econòmics la setmana passada, segons recull TechCrunch, encara que de moment no ha especificat una data de llançament.

La versió Lite de Tinder funcionarà a través d'una aplicació amb menor pes que l'actual 'app' principal de la xarxa social, de 23 MB per Android i 182,5 MB per iOS, segons recullen Google Play i l'App Store d'Apple.

Altres xarxes socials com a Facebook i Twitter ja disposen de les seves pròpies versions Lite dirigides també a mercats emergents. Encara que Tinder no fa públiques les seves xifres d'usuaris, segons les dades de The Creative UX Agency, explicava el 2018 amb 50 milions d'usuaris a tot el món.