Publicat 15/05/2022 13:58

El Time To Eat Fest tornarà a Barcelona després de la pandèmia el 28 i 29 de maig amb 20 xefs

Cartell del Time To Eat Fest
TIME OUT

BARCELONA, 15 maig (EUROPA PRESS) -

El festival gastronmic Time to Eat Fest, organitzat per Time Out i patrocinat per Estrella Damm, tornar els dies 28 i 29 de maig després de la pandmia i reunir 17 grans restaurants de Barcelona a l'antiga Fbrica Damm per oferir al gran públic degustacions de qualitat i amb producte catal.

20 xefs de 17 restaurants de la capital, seleccionats pels crítics de la revista, participaran en aquesta iniciativa "que situa el producte catal al centre de la creativitat" gastronmica, informen els organitzadors en un comunicat.

El CEO de Time Out, Eduard Voltas, ha explicat que el festival vol "homenatjar agricultors i ramaders, en la que ser la segona edició després d'una aturada de dos anys per la pandmia del coronavirus, i que inclour una mostra de 14 plats salats i tres de dolos.

A més, hi haur un cicle de ponncies i espectacles relacionats amb aspectes gastronmics, com un taller de maridatge amb cervesa, un xou del mentalista Luis Pardo, una masterclass d'Instagram i de TikTok entre d'altres, a més de xerrades, tallers i activitats per als nens i una programació de DJ.

TRADICIONAL, INTERNACIONAL I POSTRES

Quant a la cuina tradicional, destaquen el caneló de pollastre del Prat (Barcelona) amb calots de Valls (Tarragona), del restaurant Nectari; l'arrs cremós del Delta de l'Ebre amb botifarra, albergínia fumada i formatge de l'Alt Urgell (Lleida) de Ca la Nuri; la croqueta de cua de bou amb poma de Girona de la Fonda Pepa i el pollastre amb romesco d'avellana de Reus (Tarragona) i calots de Valls, de Piel de Gallina.

La mostra de cuina internacional estar representada pel pollastre 'butter chicken' amb mantega de l'Alt Urgell (Lleida) i la Cerdanya i avellana de Reus, de Masala 73; el tartar de tonyina amb ou fregit i oli de l'Empord (Girona), del Grupo Nomo; el Cebiche Warike de temporada, amb clementina de les Terres de l'Ebre, de Warike Project, o el Wanton fregit de carabassa amb patata de Prades (Tarragona) i pera de Lleida de Dr. Zhang.

I la part dola vindr de la m de la xocolata vegana amb oli de les Garrigues (Lleida) i sal de Cap de Creus (Girona) i el torró d'Agramunt (Lleida) amb avellanes de Reus, de Delacrem; el Babka de xocolata i avellana de Reus fet amb oli de la Terra Alta (Tarragona), de Panes Creativos, i el pastís de formatge clssic amb un Urgelia de l'Alt Urgell (Lleida), de Jon Cake.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés