Publicat 18/05/2024 16:54

Time Out Fest comptarà el 25 i 26 de maig amb 19 xefs de Barcelona amb 16 plats "inèdits"

Archivo - Un dels plats del Time Out Fest
TIME OUT FEST - Archivo

També hi haurà activitats infantils, tastos guiats de vi i cervesa i tallers gratuïts

BARCELONA, 18 maig (EUROPA PRESS) -

El festival gastronòmic Time Out Fest celebrarà la quarta edició el cap de setmana del 25 i 26 de maig a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona i comptarà amb 19 xefs de restaurants de la capital catalana que prepararan 16 plats "inèdits".

En un comunicat, l'organització ha explicat que l'esdeveniment permetrà posar el producte de proximitat a la disposició dels assistents amb "degustacions exclusives elaborades per una vintena de xefs de renom de la ciutat".

L'edició del 2023 va reunir més de 12.000 persones, i la d'aquest any comptarà amb una selecció de degustacions que inclouen 13 platerets salats i 3 de dolços, entre els quals el mollet de galtera ibèrica amb formatge de l'Alt Urgell i la Cerdanya i poma de Girona i el yakitori de capó i pollastre del Prat.

El codirector general del Time Out Espanya i França, Eduard Voltas, ha qualificat el festival d'únic: "Únic per la selecció de xefs, curada editorialment. Únic per l'oferta gastronòmica, creada especialment per a aquest cap de setmana. I únic pel protagonisme del producte de proximitat en totes les receptes".

CUINA ININTERROMPUDA

L'horari de cuina serà ininterromput, des de les 11 fins a les 23 hores, i reunirà els xefs Èlia Caral i Giulia Campazzi de Dr Zhang; Meilan Kao de Kao Street; Antonio Sáez de Xuba Tacos; Carles Abellan de Tapes 24; Robert Gelonch de RiasKru; Marc Martínez Casas de Rooster & Bubbles, i Marien López i Haníbal Podlubny de Dillos.

També cuinaran en el festival Marta Roselló i Daniel Benitorafe de Noru; Héctor Ribeiro de Kintsugi; Matteo Bertozzi de My Fucking Restaurant; Sara Valls de Xeixa; Joan Miró de Les Truites; Maru Botana de Maru Botana Barcelona; Massimo Pignata de Delacrem, i Fernando Bosch de Cuvo.

A més, el Time Out Fest comptarà amb activitats infantils, tastos guiats de vi, cervesa, ratafia, pernil i avellanes de Reus (Tarragona) i tallers gratuïts de còctels sense alcohol, sushi vegà i pintura, entre d'altres.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés