També hi haur activitats infantils, tastos guiats de vi i cervesa i tallers gratuts
BARCELONA, 18 maig (EUROPA PRESS) -
El festival gastronmic Time Out Fest celebrar la quarta edició el cap de setmana del 25 i 26 de maig a l'Antiga Fbrica Damm de Barcelona i comptar amb 19 xefs de restaurants de la capital catalana que prepararan 16 plats "indits".
En un comunicat, l'organització ha explicat que l'esdeveniment permetr posar el producte de proximitat a la disposició dels assistents amb "degustacions exclusives elaborades per una vintena de xefs de renom de la ciutat".
L'edició del 2023 va reunir més de 12.000 persones, i la d'aquest any comptar amb una selecció de degustacions que inclouen 13 platerets salats i 3 de dolos, entre els quals el mollet de galtera ibrica amb formatge de l'Alt Urgell i la Cerdanya i poma de Girona i el yakitori de capó i pollastre del Prat.
El codirector general del Time Out Espanya i Frana, Eduard Voltas, ha qualificat el festival d'únic: "Únic per la selecció de xefs, curada editorialment. Únic per l'oferta gastronmica, creada especialment per a aquest cap de setmana. I únic pel protagonisme del producte de proximitat en totes les receptes".
CUINA ININTERROMPUDA
L'horari de cuina ser ininterromput, des de les 11 fins a les 23 hores, i reunir els xefs lia Caral i Giulia Campazzi de Dr Zhang; Meilan Kao de Kao Street; Antonio Sáez de Xuba Tacos; Carles Abellan de Tapes 24; Robert Gelonch de RiasKru; Marc Martínez Casas de Rooster & Bubbles, i Marien López i Haníbal Podlubny de Dillos.
També cuinaran en el festival Marta Roselló i Daniel Benitorafe de Noru; Héctor Ribeiro de Kintsugi; Matteo Bertozzi de My Fucking Restaurant; Sara Valls de Xeixa; Joan Miró de Les Truites; Maru Botana de Maru Botana Barcelona; Massimo Pignata de Delacrem, i Fernando Bosch de Cuvo.
A més, el Time Out Fest comptar amb activitats infantils, tastos guiats de vi, cervesa, ratafia, pernil i avellanes de Reus (Tarragona) i tallers gratuts de cctels sense alcohol, sushi veg i pintura, entre d'altres.