Publicat 6/5/2019 15:02:35 +02:00CET

Tesla escull l'Automobile Barcelona per mostrar per primer vegada el nou Model 3 en un saló

Tesla tria l'Automobile Barcelona per mostrar per primer vegada el nou Model 3 en un saló
TESLA - Archivo

MADRID, 6 maig (EUROPA PRESS) -

La marca automobilística nord-americana de Tesla mostrarà per primera vegada a Espanya als assistents d'un saló de l'automòbil el seu nou Model 3 durant la propera edició de l'Automobile Barcelona, que començarà aquesta setmana a la capital catalana, segons va informar l'empresa.

Aquest model de la companyia ja es pot adquirir en el mercat espanyol, tant en botigues físiques com en línia, i té un preu de partida de 48.200 euros, mentre que les entregues a clients es van iniciar el passat mes de febrer.

A l'estand de la marca en l'Automobile Barcelona també s'hi mostraran altres vehicles de Tesla com ara el Model S, que és capaç d'accelerar de zero a cent quilòmetres per hora en 2,6 segons i compta amb una autonomia de fins a 610 quilòmetres.

Per la seva banda, la marca també exhibirà el vehicle tot camí Model X, que s'ofereix amb una autonomia màxima de 505 quilòmetres amb tracció integral de sèrie i que és capaç de passar de zero a cent quilòmetres per hora en 2,9 segons.

La companyia automobilística va recordar que en l'actualitat compta a Espanya amb 26 estacions de Supercarregadors amb un total de 210 punts de recàrrega i també amb més de 350 ubicacions de càrrega en destinació en diferents llocs com hotels, centres comercials o museus, entre d'altres.