Terol Existeix confirma que manté el 'sí' a Sánchez i lamenta els "insults"

Actualitzat 7/1/2020 9:57:09 CET
El diputat de Terol Existeix, Tomás Guitarte, Madrid (Espanya), 4 de gener del 2020.
Jesús Hellín - Europa Press

MADRID, 7 gen. (EUROPA PRESS) -

El portaveu de Terol Existeix Amado Goded ha confirmat aquest dimarts que la coordinadora manté el 'sí' al candidat socialista, Pedro Sánchez, en la votació definitiva de la sessió d'investidura.

En una entrevista a 'Las mañanas de RNE', que ha recollit Europa Press, Goded ha lamentat els "insults" d'alguns grups del Congrés cap al seu diputat, Tomás Guitarte, perquè va expressar el seu suport a la candidatura de Sánchez.

"L'ús de la paraula traïció amb tantísima lleugeresa i tantes vegades repetida no és gaire aconsellable. Si donéssim un cop d'ull al diari de sessions ens quedaríem sorpresos", ha lamentat, després d'instar els parlamentaris a tenir més cura "del llenguatge".

Amb tot, i malgrat que Terol Existeix ha denunciat pressions a la cambra baixa i a les xarxes socials, Goded ha descartat ara com ara presentar cap denúncia als tribunals.

Finalment, ha assegurat que l'obligació de la política és el diàleg i "no l'insult". "Els parlamentaris han de ser conscients que els està escoltant tot Espanya", ha resolt.

Contador