Teresa Rodríguez i Ada Colau protagonitzen aquest dijous un acte sobre feminisme a Sevilla

Publicat 7/11/2019 10:13:14CET
Acte amb Ada Colau i Teresa Rodríguez a  Sevilla.
PODEMOS ANDALUCÍA

SEVILLA, 7 nov. (EUROPA PRESS) -

La coordinadora general de Podem Andalusia i presidenta del grup parlamentari d'Endavant Andalusia, Teresa Rodríguez, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, protagonitzaran aquest dijous a Sevilla, concretament a la Facultat de Comunicació de la Universitat de Sevilla, un acte sobre feminisme.

En una nota de premsa, Podem Andalusia destaca que les dirigents, dos dels exponents femenins "més rellevants de les forces del canvi" a nivell estatal, conversaran sobre feminisme en un acte a partir de les 19.00 hores que estarà obert a la participació del públic que hi assisteixi.

En l'acte, titulat 'Feminismo para tender puentes', s'hi abordaran qüestions com la feminització de la política i l'empremta de la dona en la forma de govern, el model territorial des d'una òptica d'integració i preservació de la pluralitat, així com alguns dels problemes més urgents per a la societat com la precarietat, l'accés a l'habitatge o la conciliació, "assumptes que afecten en gran manera els joves quan finalitzen la seva etapa educativa".

Així mateix, després de la conversa que mantinguin Teresa Rodríguez i Ada Colau, es recolliran les preguntes del públic que hi assisteixi i es respondran en directe.