Publicat 11/12/2019 18:41:28 +01:00CET

La tercera edició de la Ciutat dels Somnis reunirà més de 20 esports

El saló posa el focus en la diversitat i la inclusió com a valors principals de l'esport
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 11 des. (EUROPA PRESS) -

La tercera edició de la Ciutat dels Somnis, el nou festival de la Infància, que se celebrarà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, reunirà més de 20 disciplines esportives.

Per a aquesta edició, el certamen amplia la seva Ciutat Esportiva, l'espai dedicat a l'esport, en què aquest any s'inclou una pista multiesport pels més petits, ha informat la institució firal aquest dimecres en un comunicat.

El RCD Espanyol, el Club Joventut de Badalona, Caprabo, la Federació Catalana de Taekwondo i la Fundació del FC Barcelona, que també participa amb equips de diferents disciplines del club com l'hoquei o el rugbi, són algunes de les entitats participants en el Pavelló Esportiu del nou Festival de la Infància.

La presidenta de la Ciutat dels Somnis, Núria Basi, ha explicat que amb aquestes activitats volen que els nens, nenes i les famílies "siguin conscients de la importància que té l'esport, tant per adquirir valors fonamentals com la diversitat, la igualtat i la inclusió, com per a la salut i el benestar d'aquell que el practiquen".

A la pista multiesportiva es podran practicar diverses modalitats i la Federació Catalana de Taekwondo farà un taller perquè les famílies coneguin de primera mà en què consisteix aquesta especialitat.

PACO SEDANO

El 4 de gener visitarà La Ciutat dels Somnis l'exporter de futbol sala del FC Barcelona Paco Sedano, que assistirà al recinte de Montjuïc, on impartirà un taller perquè els assistents sàpiguen com entrena un porter de primer nivell.

També participaran en el saló jugadors i entrenadors del Club Joventut Badalona, que ensenyarà als nens com és la seva preparació i com han arribat a triomfar en el primer equip.

El nou Festival de la Infància explicarà, a més, amb la presència dels Castellers de Barcelona que, en el seu 50 aniversari, faran activitats i tallers.