Publicat 24/10/2019 10:02:33 +02:00CET

El temporal a Catalunya talla diversos trams ferroviaris i provoca retards

Un tren de Rodalies (arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 24 oct. (EUROPA PRESS) -

Les conseqüències de les fortes pluges i el temporal a Catalunya provoquen diversos talls a la xarxa ferroviària catalana, cosa que està causant retards en diversos trams durant el matí d'aquest dijous.

Diversos tècnics d'Adif treballen per reparar la senyalització de la línia R1 en el tram Vilassar-Mataró (Barcelona), i la incidència provoca retards i reduccions de freqüència, ha informat Renfe a Europa Press.

Igual que durant la jornada d'aquest dimecres, les línies R13 i R14 tenen el servei interromput per danys importants en la via en el tram Lleida-l'Espluga de Francolí (Tarragona).

Per facilitar la mobilitat dels clients, a partir d'aquest dijous i mentre durin les tasques de reparació, s'ha desenvolupat una programació especial de trens en sentit Lleida, que s'ha iniciat amb el primer tren que ha sortit de Barcelona a les 06.47 hores.

En sentit Barcelona, s'implanta un bus que sortirà de Lleida a les 12.30 hores, mentre que hi ha un servei alternatiu per carretera entre Lleida i l'Espluga de Francolí amb canvis en els horaris.

Es mantenen els trens habituals en la línia R13 entre l'Espluga de Francolí, Valls i Barcelona, i en l'R14 entre l'Espluga de Francolí, Reus/Tarragona i Barcelona.

Pel que fa a la xarxa de carreteres, la C-14 ha estat tallada entre les 06.44 i les 06.58 hores a la Selva del Camp (Tarragona) per manifestació, i des de les 06.58 hores només hi ha un carril obert.

A més a més, la C-66 està tallada des de les 06.47 hores a Cornellà del Terri en sentit Banyoles (Girona) també per manifestació.