Publicat 18/6/2019 10:27:05 +02:00CET

Telepizza aprova la seva exclusió de Borsa i el repartiment d'un dividend extraordinari de 131 milions

TELEPIZZA - Archivo

El fons fixa finalment la retribució a l'accionista en 130,93 milions, la qual cosa suposa distribuir 1,30 euros per títol

MADRID, 18 juny (EUROPA PRESS) -

La junta general d'accionistes de Telepizza ha aprovat aquest dilluns la seva exclusió de Borsa i el repartiment aquest divendres d'un dividend extraordinari de 130,93 milions d'euros, per sota dels 145 milions anunciats anteriorment i dels 187,2 milions proposats al fullet de l'OPA, segons ha informat la companyia en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En concret, els accionistes de Telepizza han abordat l'exclusió de negociació de les accions representatives de la totalitat del capital social del grup a les Borses de Valors de Madrid, Barcelona, Bilbao i València.

KKR ha votat a favor de l'exclusió i manté una ordre permanent de compra al mercat sobre les accions de Telepizza que no controla, que estarà en vigor fins que la CNMV suspengui la cotització de Telepizza com a pas previ per a la seva exclusió.

El preu de l'ordre de compra és de 6 euros per títol, encara que s'ajustarà a la baixa en una quantitat igual a l'import brut per acció del dividend extraordinari proposat a la junta general d'accionistes.

Una vegada aprovada l'exclusió en Borsa de les accions de Telepizza a la junta general d'accionistes, es procedirà a presentar la sol·licitud d'exclusió davant la CNMV.

Així mateix, la junta ha aprovat el repartiment d'un dividend extraordinari de 130,93 milions d'euros, la qual cosa suposa una distribució d'1,30 euros bruts per acció, que s'abonaran el proper 21 de juny.

El dividend s'abonarà aquest divendres, 21 de juny, i un dia abans, el dijous dia 20, és la data de registre. La data límit de negociació de les accions de la societat amb dret a percebre dividend és aquest dimarts (18 de juny), mentre que la data a partir de la qual les accions de la societat negocien sense dret a percebre el dividend s'ha fixat el dimecres (19 de juny).

A finals d'abril, el fons va presentar una emissió d'obligacions per 335 milions d'euros destinada a refinançar el deute existent del grup Telepizza i a finançar parcialment el pagament del dividend extraordinari.

Així, KKR va ajustar inicialment l'import del dividend previst a l'OPA fins a 145 milions tenint en compte l'estimació de la caixa disponible de Telepizza en el moment de la liquidació de l'oferta, que s'ha vist reduïda de 36,7 milions d'euros a un màxim de 10 milions d'euros, al qual se sumen les despeses del refinançament i les despeses generals de l'oferta.

Posteriorment, l'import definitiu del dividend extraordinari s'ha tornat a ajustar a 130,93 milions, resultat d'un ajust negatiu equivalent a l'import estimat de les necessitats operatives de caixa de les filials del grup Telepizza, la qual cosa determina que la distribució extraordinària es financiï exclusivament amb els fons propis procedents dels bons i un segon ajust negatiu, perquè les despeses associades al refinançament excedeixen la quantitat inicialment prevista de 10 milions d'euros.

el més llegit

 1. 1

  Jutgen un home per assaltar sis dones i agredir-ne una sexualment a Terrassa (Barcelona)

 2. 2

  Carles Puigdemont preveu anunciar en breu un nou partit i trencar amb el PDeCAT

 3. 3

  Les infermeres catalanes animen la ciutadania a "defensar la sanitat pública"

 4. 4

  Lleida detecta cinc positius en una residència per a persones sense llar

 5. 5

  Més de 100 nous policies nacionals juren el càrrec a Barcelona