Publicat 10/7/2019 15:11:52 +02:00CET

Telefónica inverteix 8,3 milions a millorar la cobertura a 458 emplaçaments de Catalunya

BARCELONA, 10 jul. (EUROPA PRESS) -

Telefónica ha invertit 8,3 milions d'euros el 2019 a millorar la cobertura de la seva xarxa mòbil a 458 emplaçaments de Catalunya per fer front a la demanda de dades superior.

La companyia ha instal·lat 23 nous emplaçaments repartits per la costa gironina i tarragonina, i està treballant des de finals de l'any passat per reforçar la capacitat de les estacions de telefonia a Catalunya, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

També ha aplicat una parametrització especial a tots els emplaçaments relacionats amb les acumulacions de turistes més importants.

Aquestes actuacions permetran reforçar el 4G en banda de 800 MHz i la densificació de l'empremta de 4G en les bandes de 1.800 i 2.600 MHz.

La companyia ha ampliat la capacitat de gestió del trànsit de trucades i dades a través de l'ampliació d'equips i llicències, que ha complementat amb una adequació i optimització de l'espectre.

L'objectiu d'aquest pla de reforç de les infraestructures és optimitzar la cobertura mòbil i millorar significativament la qualitat del servei, i així permetre la connexió de més usuaris.

el més llegit

 1. 1

  Prohibit entrar i sortir de Lleida i 7 municipis més del Segrià des de mitjanit pel coronavirus

 2. 2

  Quim Torra no preveu el confinament perimetral de L'Hospitalet (Barcelona) pel rebrot de coronavirus

 3. 3

  Catalunya registra 816 casos més de coronavirus i 1 mort més que el balanç de dissabte

 4. 4

  Coronavirus.- Reparteixen més de 90.000 mascaretes entre empreses de polígons industrials de Terrassa

 5. 5

  El PDeCAT avisa que no es pot militar en un altre partit alhora, tampoc Puigdemont