Telefónica inverteix 8,3 milions a millorar la cobertura a 458 emplaçaments de Catalunya

Publicat 10/7/2019 15:11:52CET

BARCELONA, 10 jul. (EUROPA PRESS) -

Telefónica ha invertit 8,3 milions d'euros el 2019 a millorar la cobertura de la seva xarxa mòbil a 458 emplaçaments de Catalunya per fer front a la demanda de dades superior.

La companyia ha instal·lat 23 nous emplaçaments repartits per la costa gironina i tarragonina, i està treballant des de finals de l'any passat per reforçar la capacitat de les estacions de telefonia a Catalunya, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

També ha aplicat una parametrització especial a tots els emplaçaments relacionats amb les acumulacions de turistes més importants.

Aquestes actuacions permetran reforçar el 4G en banda de 800 MHz i la densificació de l'empremta de 4G en les bandes de 1.800 i 2.600 MHz.

La companyia ha ampliat la capacitat de gestió del trànsit de trucades i dades a través de l'ampliació d'equips i llicències, que ha complementat amb una adequació i optimització de l'espectre.

L'objectiu d'aquest pla de reforç de les infraestructures és optimitzar la cobertura mòbil i millorar significativament la qualitat del servei, i així permetre la connexió de més usuaris.