La tecnologia digital aconsegueix crear una versió de 23 anys de Will Smith

Publicat 10/10/2019 18:12:04CET
Will Smith
PARAMOUNT PICTURES

MADRID, 10 oct. (Portaltic/EP) -

"Espero que us cregueu el Will Smith jove". Així ha presentat el director de cinema Ang Lee la seva pel·lícula "Géminis" a l'audiència en una projecció per a 'influencers' abans de l'estrena, en què Smith, de 51 anys, interpreta una versió d'ell mateix amb 23 anys que s'ha creat mitjançant tecnologies digitals.

El sistema que s'ha utilitzat a "Géminis" que s'estrena aquest 18 d'octubre a Espanya, utilitza un casc que es posava l'actor amb dues càmeres a la part frontal que detecten tots els trets de la seva cara, segons ha explicat Will Smith en un vídeo publicat en el seu canal oficial de YouTube.

D'aquesta manera, l'empresa neozelandesa d'efectes especials WETA Workshop, que s'encarrega dels efectes digitals de "Géminis", ha utilitzat un programari informàtic que utilitzava els punts marcats a la cara de Smith per regenerar el rostre del personatge del seu clon amb 23 anys, un altre sicari amb el qual l'Smith adult ha d'enfrontar-se.

"Estic emocionat perquè hi ha una versió totalment digital de mi mateix amb la qual puc fer pel·lícules", ha fet broma Smith.

L'actor nord-americà ha destacat com ha evolucionat la tecnologia digital des que va rodar 'Jo, robot' (2004), quan els personatges generats per ordinador s'afegien completament en postproducció i no es podia rodar amb un doble en escena.