Publicat 21/8/2020 18:04:55 +02:00CET

Taxistes barcelonins demanen a l'administració regular l'oferta de cara a setembre

BARCELONA, 21 ago. (EUROPA PRESS) -

Taxistes barcelonins han demanat a l'administració regular l'oferta de cara a setembre, després que el sector s'hagi autorregulat durant l'agost, treballant només el 60% de la flota.

Diferents associacions de taxistes han instat en un comunicat conjunt a evitar que tota la flota de taxis estigui al carrer, davant la "dramàtica situació" que està vivint el sector des de fa mesos, amb una dràstica disminució dels ingressos per la crisi del coronavirus.

"Creiem que és una temeritat mantenir el 100% de la flota al carrer", han remarcat, per la qual cosa han exigit a l'Institut Metropolità del Taxi (Imet) que reguli l'oferta, com ja van reclamar a l'agost.

Per als taxistes, el pacte sectorial aconseguit aquest estiu, fruit de la impossibilitat de poder regular l'oferta per part de l'administració, és "un fet excepcional" i han defensat que ara és l'Imet qui ha d'ocupar-se d'aquesta qüestió.

"Instem de nou a l'Imet, com a màxim responsable de l'administració i gestió del servei de taxi a l'àrea metropolitana de Barcelona, a què impulsi els canvis reglamentaris que siguin necessaris per regular el servei", han subratllat.

Si no ho fa, les associacions han advertit que es reserven "el dret d'adoptar les mesures que siguin necessàries en defensa del sector", de les quals han sostingut que l'Imet serà l'únic responsable.

el més llegit

 1. 1

  Nysltar de Blanes crea unes mascaretes antivirals que duren tres mesos i ja n'ha venudes 2 milions als Estats Units

 2. 2

  L'Ajuntament de Vic ven l'edifici del Seminari Vell per 1,3 MEUR a l'empresa Bayés Salut

 3. 3

  El ple de Barcelona aprova retirar la Medalla d'Or a Heribert Barrera amb els vots contraris d'ERC i JxCat

 4. 4

  Les restriccions a Reus per la covid-19 s'allarguen set dies més però amb més aforament en actes religiosos i culturals

 5. 5

  Milloraran l'accés nord al barri de Can Puig de Banyoles amb una nova rotonda