Publicat 13/9/2019 10:50:06 +02:00CET

Suspesos tots els trens de mitja distància a València i Alacant sense alternativa per carretera

Los bomberos realizan rescates y desalojos en la zona Cantereria de Ontinyent (Valencia), "la más afectada" por el desborde del río Clariano (DANA septiembre 2019)
CONSORCIO BOMBERROS VALENCIA

VALÈNCIA, 13 set. (EUROPA PRESS) -

Les pluges torrencials que estan afectant la meitat sud de la Comunitat Valenciana com a conseqüència de la DANA (depressió aïllada en nivells alts) ha obligat a tallar la circulació de tots els trens amb origen i destinació València i Alacant i de la línia Alcoi/Xàtiva-València, sense possibilitat de fer el viatge per carretera a causa de l'estat de les carreteres, segons informa Renfe en el seu compte oficial de Twitter.

D'aquesta manera, el Talgo i l'Euromed amb origen Barcelona i destinació Alacant/Múrcia i viceversa només farà el viatge entre Barcelona i València, sense alternatives per carretera. Per la seva banda, les circulacions de mitja distància Ciudad Real-Alacant i viceversa, només farà el viatge entre Albacete i Ciudad Real. D'Albacete a Alacant/València tampoc no hi ha possibilitat de fer el viatge per mitjans alternatius arran de l'estat de la carretera.

Per la seva banda, Renfe avisa que el Talgo 697 Barcelona-Sevilla farà el trajecte València-Albacete per carretera "sempre que les condicions ho permetin". No obstant això, en la línia d'AVE no s'ha produït cap afectació i, en aquests moments, no hi ha cancel·lacions ni modificacions en el recorregut de trens AVE amb origen o destinació la Comunitat Valenciana.