Publicat 26/8/2019 15:00:49 +02:00CET

El Suprem autoritza Turull a visitar 4 hores al seu pare a l'hospital

L'exconseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Jordi Turull, durant la seva intervenció davant el Trubunal Suprem, en l'última jornada del judici del procés.
SEÑAL DE TV DEL TRIBUNAL SUPREMO - Archivo

MADRID, 26 ago. (EUROPA PRESS) -

La Sala de Vacances del Tribunal Suprem ha concedit aquest dilluns un permís extraordinari de sortida del centre penitenciari a l'exconseller Jordi Turull, a la presó preventiva i a l'espera de sentència pel procés independentisa, perquè pugui visitar el seu pare, que es troba hospitalitzat.

En concret, el Suprem ha concedit una autorització extraordinària perquè pugui dur a terme una visita de quatre hores al seu pare a l'hospital on es troba ingressat a causa d'una malaltia greu, segons informen fonts jurídiques.

No és la primera vegada que el Suprem autoritza una visita d'aquestes característiques: El passat mes de novembre i davant una hospitalització, Turull també va rebre permís per visitar el seu pare a l'hospital.

A més, el també exconseller empresonat Josep Rull va rebre autorització el passat mes de juliol per abandonar la presó de Lledoners (Barcelona) i acompanyar el seu fill durant una intervenció quirúrgica que es va produir la passada setmana i a la qual va poder assistir.

Mentrestant, el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, que es troba a la presó, està a l'espera de rebre resposta a la seva petició al Suprem de permís per assistir al naixement del seu fill, que s'espera per setembre. La Fiscalia ha informat favorablement la sol·licitud.