Publicat 4/6/2020 12:32:43 +02:00CET

Successos.- ICL Iberia Súria&Sallent atura l'activitat després de morir un empleat en Vilafruns (Barcelona)

BARCELONA, 4 juny (EUROPA PRESS) -

ICL Iberia Súria&Sallent ha cessat el matí d'aquest dijous la seva activitat, tant en les instal·lacions industrials com en les d'extracció, després de la mort d'un treballador en la mina de Vilafruns (Barcelona), i no la reprendrà fins després del funeral de la víctima, ha informat en un comunicat.

L'home, de 45 anys, veí de Manresa (Barcelona) i que pertanyia a una empresa contractista, ha mort aquest dijous després de caure-li damunt una pedra de grans dimensions quan estava treballant en la mina de Vilafruns, al voltant de les 4.00 hores.

ICL Iberia Súria&Sallent ha "lamentat profundament" l'accident i ha transmès el seu condol i solidaritat a la família i reunits de la víctima, alhora que s'ha posat a la seva disposició.

Ha indicat que les causes que han originat l'accident són objecte d'investigació, tant per a la companyia com per a les autoritats, i ha indicat que l'últim accident mortal en la mina i en tota l'empresa es va produir el 25 de novembre de 2015.

ICL Iberia Súria&Sallent ha reiterat el seu compromís amb la seguretat dels seus operaris i col·laboradors, i ha sostingut que el comitè d'empresa, les autoritats locals i l'administració han estat "puntualment" informats del succés.